Onze diensten

Onze deskundige monteurs zijn dagelijks in onze eigen werkplaats bezig om uw voertuig te repareren, te voorzien van een nieuwe kleur, APK te keuren en nog veel meer. Hier leest u er alles over:

Verhuur

Wij verhuren verschillende soorten voertuigen. Zowel voor 1 dag als voor langere tijd. Van bestelbussen voor verhuizingen tot personenauto’s en -bussen. Ook aanhangers en meubelbakken zijn bij ons te huur.

Bekijk ons aanbod
Verhuur wagens
Verkoop wagens

Verkoop

Naast onze verhuur wagens hebben we ook een aanbod verkoop voertuigen. Wij hebben onder andere: personenauto's, bedrijfswagens, motoren en brandweerwagens in ons assortiment.

Bekijk ons aanbod

Schadeherstel

Schade aan uw voertuig, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Onze deskundige monteurs zullen uw voertuig weer volledig herstellen. Of er nou krassen deuken of andere beschadigingen aan uw voertuig zitten, niets is te gek voor onze monteurs.

Schade aan mijn voertuig herstellen
Schadeherstel
Reparaties

Reparaties

Ook voor reparaties binnen in uw voertuig kunt u bij ons terecht. Een defecte motor of het vervangen van uw radio, laat het maar weten!

Twijfelt u of u bij ons wel terecht kunt? Neem dan eens contact met ons op, dan denken we graag met u mee!

Mijn voertuig laten repareren

A.P.K.

Voor de APK keuring van uw voertuig staan onze monteurs paraat. Zonder geldige APK mag u niet autorijden, u kunt zelfs een boete ontvangen. Krijgt u eenongeluk terwijl u in een voertuig zonder APK rijd, dan keert de verzekering mogelijk geen geld uit. Laat uw voertuig dus tijdig keuren.

A.P.K. plannen
APK
Uitlijnen

Uitlijnen

Het uitlijnen van uw voertuig is nodig om uw banden op top niveau te houden om veilig te kunnen blijven rijden. Onze monteurs heffen afwijkingen in de wielstanden op, die zijn doorstaan door bijvoorbeeld het raken van een stoeprand of gat in de weg.

Mijn voertuig laten uitlijnen

Automaat spoelen

Voor het vakkundig spoelen van uw automaatbak kunt u terecht bij Garage Engelbarts. Schakelklachten worden veelal veroorzaakt door interne vervuiling, het tijdig spoelen van uw automaatbak kan dit voorkomen en in sommige gevallen verhelpen. Met het vakkundig spoelen van uw automaat kunt u duizenden euro's schade voorkomen. Het advies is om elke 80000 km uw automaatbak te spoelen.

Automaatbak laten spoelen
Automaat spoelen
Airco service

Airco service

Ook de airco in uw voertuig moet goed onderhouden worden, zodat deze zijn werk blijft doen. Hierdoor blijft u alerter en geconcentreerder achter het stuur. Een goed werkende airco zorgt dus voor een hogere verkeersveiligheid.

Airco onderhoud plannen