Over ons

Garage- en verhuurbedrijf Engelbarts is een familiebedrijf dat reeds sinds 1978 bestaat en in de loop der jaren is uitgegroeid van een tectyleer- en garagebedrijf tot een modern allround garage- en verhuurbedrijf dat beschikt over een eigen schadeherstel afdeling.

Al sinds 1978

Garage en verhuurbedrijf Engelbarts is een bedrijf dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft. Het bedrijf is in 1978 opgericht door Dhr. Benny Engelbarts samen met zijn vrouw Lucy Engelbarts Krabbenborg als tectyleerbedrijf, wat later werd uitgebreid met een garage. Naarmate de tijd verstreek kwamen er automonteurs in dienst en kwam de garage steeds meer op de voorgrond.

Benny
Kitty & Carmen

Kitty & Carmen

In de jaren 1987 en 1991 kwamen de dochters Kitty en Carmen het team versterken. Als een van de eersten in de regio begonnen wij met het verhuren van personenauto’s en bedrijfsbussen voor particulieren en bedrijven. Vanuit het hele land kwam men een bus of auto huren en vrij snel werd het een uitgebreid wagenpark.

Daniel

Op dit moment beschikken wij over een wagenpark dat vooral bestaat uit bedrijfswagens, in alle soorten en maten en voor allerlei doeleinden. De verhuur is nu al meer dan 10 jaar in goede handen bij Daniel Staring, de echtgenoot van Carmen.

Bekijk ons wagenpark
Daniel
Monteurs

Eersteklas monteurs

Onze garage is ook niet stil blijven staan en wij beschikken dan ook over een team eersteklas monteurs en onze service is zeer uitgebreid. Denk aan APK keuringen, airco service, automaat spoelen, uitlijnen enz. De werkplaats is goed uitgerust en wij beschikken over de modernste test- en diagnoseapparatuur. Tevens hebben wij een eigen schade herstelafdeling voor zowel ons eigen wagenpark als ook voor klanten. Grote of kleine schades of spuitwerk van bijvoorbeeld uw keukenkastjes, alles is mogelijk.

Bekijk onze diensten