Airco en Diagnose

Algemeen

Airco diagnose

De laatste jaren worden airconditioning systemen standaard geleverd op nieuwe auto’s voor comfort en veiligheid. De ontwikkeling van geavanceerde boord elektronica is ook van toepassing op intelligente climate controls. Deze nieuwe aircotechnologie zal altijd regelmatig onderhoud nodig hebben, en de werkplaats van vandaag zal daarvoor nieuwe diagnosemogelijkheden nodig hebben. Om te kunnen voldoen aan de veiligheids- en milieueisen, wordt de vulhoeveelheid van auto’s steeds kleiner. Daarom zal een airconditioning systeem vaker en nauwkeuriger gecheckt en gevuld moeten worden.

Op het gebied van airco diagnose apparatuur heeft garage Engelbarts een samenwerkingsverband met onder andere  Valeo.

Valeo airco diagnose apparatuur

Airco diagnose

Valeo heeft een aantal innoverende diagnosetoestellen in haar assortiment: Airtest, Climtest 2 en Clim On Line. Deze apparatuur leveren een bijdrage om het aircocircuit te testen en te onderhouden, zodat de monteur tijd kan besparen en productiever is.

Valeo biedt een exclusief assortiment diagnosegereedschap voor het gemakkelijker en betrouwbaarder maken van de diagnose en het preventieve onderhoud van de auto's. Dit assortiment is voortdurend in ontwikkeling.

Naast een breed scala aan innoverende producten en services op het gebied van diagnose, kunt u bij Valeo ook terecht voor gerichte training voor de installatie en reparatie van airco systemen en apparatuur.