autoengelbarts
Schadeherstel en Spuiterij

U staat er niet dagelijks bij stil, maar een ongeluk zit in een klein hoekje.
Het gevolg: een deuk, kras of een vouw in uw dierbare auto.
Laten we hopen dat het u niet treft, maar mocht het onverhoopt
toch gebeuren, weet dan dat u altijd op ons kan rekenen !!!

 

Autoschade Engelbarts. is gespecialiseerd in het herstellen van schades hoe klein of groot deze ook mogen zijn. Met de zeer ervaren en hoog opgeleide autoschade herstellers en autospuiters kan de hoogst haalbare kwaliteit op elk gebied van autoschadeherstel worden gerealiseerd. In de 25 jaar die ons bedrijf bestaat zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf.

 

Wat heeft deze site U te bieden?

 

Op deze website proberen we de bezoeker een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van ons bedrijf, de service die u kan verwachten bij schade, onze overige services en het schade herstelproces. Tevens willen we graag de mogelijkheid bieden on-line schademeldingen aan ons door te geven, offertes aan te vragen en/of informatie op te vragen .

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen of bij ons langskomen. De gegevens van Autoschade Engelbarts

en hoe u bij ons bedrijf kunt komen staan ook op deze site.

 Wat te doen bij autoschade!

Blijf in alle gevallen rustig!
Bij letsel of flinke materiële schade: bel de politie en (eventueel) een ambulance. Bij geringe materiële schade en als de betrokken schade en als betrokken partijen het met elkaar eens zijn over de toedracht dan hoeft de politie niet te worden ingeschakeld. Zorg er te allen tijde voor dat het schadeformulier door beide partijen juist en volledig is ingevuld en ondertekend.
Zijn er getuigen? Informeer naar hun naam en adres en schrijf dit op, of noteer het kenteken van de auto van de getuige. Als er namelijk verschillende lezingen zijn van een aanrijding, dan kunnen getuigen een beslissende stem hebben.
Kunt u niet meer verder rijden? Dan moet de sleepdienst worden ingeschakeld. Op uw groene kaart staat bijna altijd het telefoonnummer van de alarmcentrale van uw verzekering. De alarmcentrale zorgt ervoor dat een sleepbedrijf uw auto weghaalt. De berger brengt de kosten in rekening bij de alarmcentrale en die zorgt er vervolgens voor dat de kosten bij uw verzekeraar worden gedeclareerd
Meldt uw schade aan ons en wij herstellen het !!!!!
U kunt de schade on-line melden, telefonisch melden of bij ons bedrijf langsgaan. We maken vervolgens een afspraak om de schade te herstellen. Als u bij ons langskomt is het enige dat wij nodig hebben de groene kaart en het kentekenbewijs (deel I & II) van uw auto.

Indien u gebruik wilt maken van vervangend vervoer, dan dient u ook uw rijbewijs mee te nemen.

Het enige dat u verder hoeft te doen, is het Europees Schade - Formulier bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon in te dienen. Indien u het wenst vullen wij deze samen met u in.

 

Hopelijk mogen wij u van dienst zijn  !!!!